CONTACT


Mamontovas Fortepiano

Bisschop Moorsstraat 7,

6005 RP Tungelroy (Weert)

tel: 06-10685887

e-mail: tetiana.mamontova@gmail.com


KvK: 59880511

Algemene Voorwaarden

Beste pianomuziekliefhebbers, als u na de proefles besloten heeft met de piano/keyboard lessen bij mij te gaan volgen, dan vult u het contactformulier in en zet u uw handtekening daaronder. Dit betekend ook dat u akkoord gaat met de algemene voorwaarden die betrekking hebben met mijn lessen. Daarom adviseer ik het onderstaande zorgvuldig door te lezen zodat onze muzikale samenwerking soepel verloopt en speelplezier levert!


  • Ik geef de lessen op vaste dagen en tijden. De vakanties lopen gelijk met de basisscholen, deze periode wordt ook niet gefactureerd.


  • Bij de afmelding zet ik 50% van het lestarief op de factuur.


  • Ben je vergeten of te laat (binnen 12 uur) afgemeld, tel ik die dag de hele les. Probeer mij daarom tijdig in te lichten.


  • Bij verhindering van de docente is er geen lesgeld verschuldigd.


  • Ik stuur mijn factuur van de afgenomen lessen in het begin van de nieuwe maand. De betalingstermijn is binnen 7 dagen na datum factuur.


  • Bij het niet op tijd betalen van de factuur ontvangt u een herinnering. Het bedrag dient u dan alsnog binnen 7 dagen te voldoen. Bij het niet betalen van de tweede herinnering ontvangt u een aanmaning, hierbij wordt er 10% van het factuurbedrag extra in rekening gebracht. Deze dient u binnen 5 dagen te voldoen. Bij het niet betalen van de aanmaning wordt de zaak overgedragen aan een incassobureau en zullen extra administratie kosten in rekening worden gebracht.


  • Met de inschrijving voor mijn pianolessen gaat u een overeenkomst aan voor onbepaalde tijd. Voor het opzeggen van de lessen hanteer ik een opzegtermijn van 1 les.