CONTACT


Mamontovas Fortepiano

Bisschop Moorsstraat 7,

6005 RP Tungelroy (Weert)

tel: 06-10685887

e-mail: tetiana.mamontova@gmail.com


KvK: 59880511

dorp op planken

Mijn naam is Tanya Haex-Mamontova. Ik ben geboren in een muzikaal gezin in 1978 in Odessa, Oekraïne. Mijn moeder heeft beroeps opleiding als zangeres en dirigente gevolgd. Mijn oudste broer heeft piano leren spelen op de muziek school en mijn jongste broer speelde heel goed akoestische gitaar.


Op hele jonge leeftijd was ik al erg geïnteresseerd om muziek te maken. Als gevolg hiervan ben ik ook op 5 jarige leeftijd begonnen met piano lessen te volgen op de muziekschool. Ik was altijd gesteund en gemotiveerd door mijn moeder. Daardoor ben ik diep overtuigd dat sfeer, een doelstelling en liefde voor muziek in huis een gigantische rol spelen in de opvoeding van een nieuwe pianist. Na 7 jaar les gevolgd te hebben op de muziekschool ging ik door met mijn piano-opleiding naar de “Art & Culture Music College”. In 2003 studeerde ik af voor Master en Uitvoerend Musicus bij “The National Academy of Music” in Odessa.


Vanaf 2003 heb ik ruim 10 jaar als pianolerares gewerkt bij de “Art & Culture College” en ervaring opgebouwd in het geven van professionele pianolessen.


Begin 2013 ben ik verhuisd naar Nederland. Nadat ik de Nederlandse taal onder de knie had ging ik weer door met het geven van piano/keyboardlessen in Weert en omgeving.


Vanaf 2014 ben ik begonnen met pianobegeleiding voor het zangkoor in Tungelroy. Samen hebben we al heel veel fantastische optredens uitgevoerd.


Ook in 2014 heb ik als vrijwilligster muzieklessen gegeven op de basisschool in Tungelroy. Hier heb ik een half jaar mijn kennis in muziek gedeeld met de leerlingen van de school in onder- en bovenbouw.


In 2015 ben ik voor ongeveer een jaar dirigente en pianiste geweest bij het Oda-kinderkoor in Weert. Ongeveer om de 6 weken verzorgde we met ons koortje voor de zang in de kerk. Een grote passie voor mij is samen met kinderen muziek maken.


Inmiddels ben ik al bekend als professionele pianiste in mijn omgeving en heb ik mijn eigen pianopraktijk in een mooie locatie bij mij thuis.


Daarnaast speel ik als soliste op de piano voor de gezellige achtergrondmuziek op aanvraag.


Veel muziekliefhebbers hebben de weg naar mij al gevonden in alle leeftijdscategorieën (van 5 jaar tot in de 80).